Welke fashion items blijven er in je kast liggen dit najaar…?

We schuiven langzamerhand uit de hete zomer, de shorts, crop tops, jurkjes en slippers en maken weer plaats voor de truien, laarzen en lange broeken. Daar horen natuurlijk een paar statements bij in je kledingkast, maar welke musthaves kunnen we nu verwachten?

De welbekende schoudervullingen en pofmouwen uit de jaren ’80 komen al een paar jaar terug in de winkels en ook dit jaar maken we weer plaats voor deze eyecatchers.

Ook staan de komende maanden vooral in teken van color blocking – het creëren van verschillende kleurblokken in je outfit – zo moet je denken aan de kleuren roze met rood, paars met groen en oranje met blauw! Wel is het een must als je gaat combineren van kleuren dat je dit doet met effen kledingstukken en geen prints, zodat je het luxe in je kleding behoudt.

Voor de romantische boys and girls om ons heen, de ruffles en ruches zijn weer back! Een blouse omgetoverd tot een Victoriaans item met de ruffles en ruches zijn weer helemaal hot! In combinatie met een leuke midi of maxi rok of liever een stoere jeans, het kan allemaal!

Heb je het nou ook altijd koud, dan is het vest dé trend om te volgen in de komende maanden. Je draagt het dit jaar lekker oversized en vooral met veel swag. Maak de combinatie bijvoorbeeld met een stoere leren broek en jouw outfit is om te rocken!

Last but not least fashion van de Jaren ’60 en ’70 blijven een must in jouw kledingkast! We willen natuurlijk niet de flared broeken, grote zonnebrillen en suéde missen!