Tenet nu al dé bioscoopfilm van het jaar?

De vraag is of de film van Christopher Nolan de filmwereld uit de crisis gaat helpen na de coronacrisis, het ziet ernaar uit! De nieuwe bioscoopfilm Tenet is nog maar net in de bioscoop en gaat nu al de hele wereld rond.

In de 41 landen waar de film uitkwam, werd er al 53 miljoen dollar binnengebracht. De verwachting lag op 45 miljoen, meer dan de analisten dus hadden verwacht. 

Tenet is een Amerikaans- Britse actiethriller dat gaat over een man, gespeeld door John David Washington, die ervoor wilt zorgen dat er een Derde Wereldoorlog wordt voorkomen. De hoofdpersoon gaat daardoor de strijd aan met de schurk. De film heeft de looks van een James Bond- film, alleen moet je er goed je aandacht bij houden om de film te begrijpen. De hoofdpersoon komt er in de film achter dat hij waarschijnlijk in een heel andere tijdperiode leeft, waardoor het verhaal nog interessanter voor de filmliefhebber wordt. Namelijk hoe werkt dit tijdreizen?

Vele begrijpen de film niet na een keer kijken en is er vaak een tweede keer voor nodig, voor de bioscopen is dit natuurlijk grandioos.

Het beloofd iets moois te worden voor de bioscopen wereldwijd en voor de filmliefhebbers!