Rihanna nu ook een keukenprinses?

We kennen Rihanna nu inmiddels als geweldige icoon in de muziekwereld. Ze heeft de afgelopen 4 jaar de muziek even ingeruild voor het maken van een eigen kledinglijn genaamd ‘Fenty’, een make- up lijn ‘Fenty beauty’ en er sinds dit jaar een huidlijn aan toegevoegd ‘Fenty skin’. Daarbij is ze in de coronaperiode gaan nadenken over een heel ander platform.

Rihanna heeft een droom om haar eigen assortiment aan keukengerei te verkopen, waarbij ook wordt gedacht aan het beschikbaar stellen van schalen, potten en pannen.  Ook is Queen Riri bezig met het maken van een kookboek! In dit kookboek zal ze voornamelijk haar eigen recepten delen uit de Caribische keuken en daarbij ook nog wat culinaire tips.

De zangeres liet ‘Sorry I’m Booked’ weten aan het Amerikaanse merkenregister voor online publicaties en voor de verkoop van onder andere kookboeken. Dus heb je altijd al willen koken met Riri, dan komt er hopelijk binnenkort een droom voor je uit!

RIhanna heeft de afgelopen jaren zeker laten weten dat ze een Boss Lady is, als best verkopende artiest en slimme zakenvrouw. Dit zal zeker weten een nieuwe hit worden in haar tijdlijn.