Fashion icon Shanice van de Sanden genomineerd voor Fashion Player Award 2019

Als eerste football woman in 12 jaar is Shanice van de Sanden genomineerd als fashion player. We kennen Shanice allemaal als een echte fashionista, ze loopt elke week met de meest kleurrijke kapsels, opvallende lippenstift en een uitbundige kledingstijl.Hoe chill ze er op het veld uit ziet, hoe meer swag ze laat zien in haar kledingstijl.

Shanice: ‘’ Ik haal mijn kleding overal vandaan en ik vind het leuk om er goed uit te zien. Uiteindelijk zegt het ook veel over je eigen persoonlijkheid. Dit ben ik en ik wil gewoon zijn wie ik ben. Aan me kleding kan je zien dat ik heel extreem kan zijn.’’

Wat super cool is dat ze haar kleding niet alleen koopt bij de high fashionable stores, maar ook gewoon bij een tweedehandswinkel en zo support ze iedereen in de community. Daarbij kan ze er zelf ook haar eigen twist aangeven en haar outfit rocken op straat.

Ze heeft de fashion player award helaas niet gewonnen, maar dat stopt de queen of outfits niet om ooit haar droom na te gaan om een eigen kledinglijn neer te zetten.