Burgemeester van San Francisco London Breed leidt $ 3,75 miljoen om van wetshandhaving naar zwarte bedrijven als onderdeel van ”Dream Keeper Initiative”

Burgemeester van San Francisco London N. Breed kondigde gisteren de toekenning van $ 3,75 miljoen aan voor het zwarte en Afro-Amerikaanse kleine bedrijfsleven in San Francisco.

Deze investering door het Office of Economic and Workforce Development (OEWD) en de San Francisco Human Rights Commission (HRC) maakt deel uit van het Dream Keeper Initiative, dat $ 120 miljoen van de wetshandhaving herinvesteert in de Afro-Amerikaanse gemeenschap van San Francisco.

In juni 2020, na de moord op George Floyd, kondigden burgemeester Breed en supervisor Shamann Walton een plan aan om prioriteit te geven aan het omleiden van middelen van wetshandhaving om de Afrikaans-Amerikaanse gemeenschap te ondersteunen. Volgens dat plan leidde HRC een uitgebreid en samenwerkingsproces met de gemeenschap om financieringsbehoeften te identificeren en te prioriteren en ontwikkelde een rapport om de herinvestering te begeleiden.

Het proces van gemeenschapsbetrokkenheid omvatte meer dan 60 gemeenschapsbijeenkomsten, luistersessies, coalitiebijeenkomsten en enquêtes met meer dan 700 respondenten. Als onderdeel van het begrotingsproces heeft burgemeester Breed $ 120 miljoen van wetshandhaving doorgestuurd voor investeringen in de Afro-Amerikaanse gemeenschap voor de fiscale jaren 2020-21 en 2021-22. Deze financiering is bedoeld om de economische ontberingen waarmee de Afro-Amerikaanse gemeenschap in San Francisco te maken heeft, te verzachten en ondersteunt de wederopbouw van de economische macht van de gemeenschap in San Francisco.