Beyoncé werkt samen met sieradenontwerper Lorraine Schwartz, creëert studiebeurs voor zwarte studenten aan ”Gemological Institute of America”

Volgens het Gemological Institute of America (GIA) werkte Beyoncé samen met sieradenontwerper Lorraine Schwartz om de Beyoncé Knowles-Carter x Lorraine Schwartz GIA Scholarship te creëren, die naar drie leden van de Black-gemeenschap gaat voor volledige lessen om GIA’s Graduate Gemologist-diploma te behalen .

Audriana Osborne uit Montgomery, Alabama, Shelton Bradford uit Lake Forest, Californië, en Kulla Jatani uit Seattle, Washington werden de eerste drie winnaars van de beurs genoemd. Het doel van de beurs is om meer vertegenwoordiging en uiteindelijk generatievermogen te creëren voor Afro-Amerikanen in de sieradenindustrie.

“Ik was onder de indruk van hun passie en de kennis van edelstenen die zoveel aanvragers lieten zien”, zei Beyoncé, die elk van de ontvangers van een beurs koos, in een verklaring. “Ik bid dat dit slechts het begin is van het openen van meer deuren naar diversiteit en onbewerkte inspiratie in de sieradenindustrie.” “Haar werk voor de Black-gemeenschap is grenzeloos en haar inspanningen hebben me geïnspireerd en me enorm trots gemaakt om haar vriend en partner te zijn bij dit initiatief,” zei Schwartz over Beyoncé.

Check hier de video voor meer uitleg over de samenwerking!